Enviat per: Núria Juanico | Novembre 20, 2009

Vint-i-quatre hores en la vida d’una dona

És una glopada de passió que fuig en un instant. La bogeria de la protagonista enxampa al lector i no l’abandona fins a la última pàgina. La història és vista i no vista, però deixa un pòsit prou rellevant un cop acabada la lectura.

Una dona ben posicionada en la societat emprèn una missió inesperada que l’absorveix totalment durant les vint-i-quatre hores que cita el títol: aconseguir que un ludòpata jove i desconegut abandoni la seva obsessió pel joc. Tot i la simplicitat de la trama, la narradora i protagonista estableix un rerefons reflexiu sobre els instints i els prejudicis de l’espècie humana (sobretot en la societat de l’època).

Hi ha fragments que mostren la qualitat literària del text, com la descripció de les mans quan l’home juga al casino i ella l’observa de lluny. Una obra curta, que es llegeix gairebé sense respirar, però a la vegada intensa.

D’on ha sortit? De les nombroses recomanacions que del QL?

Anuncis

Responses

  1. Jo la vaig puntura amb 4 punts, encara recordo la sensació d’uls esbatanats tot llegint-la d’una tirada. Em va impresionar

  2. Molt bona recomanació. A mi tb em va agradar molt.

  3. […] parlat el Toni des de El bloc de CAL a Espacios en blanco…,  Lectures, Màgia des de Lletres i paraules, entre […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: