Enviat per: Núria Juanico | Setembre 25, 2009

Beatriz y los cuerpos celestes

Fosca, amarga i profundament pessimista. Bea és una jove que acaba de sortir d’una adolescència errant que ha girat al voltant d’un sol punt: Mònica, la seva millor amiga i un amor platònic que no confessa però que és obvi als ulls dels altres. Aprofitant-se del servilisme de Bea, Mònica juga amb ella i li modula el caràcter de tal manera que la protagonista esdevé una ombra ideal quan la necessita.

Així doncs, Bea viu d’una passió desmesurada i destina tots els seus esforços a satisfer la persona amada que, per la seva banda, es dedica a col·leccionar relacions sexuals i a oblidar mitjançant les drogues. Tot i els intervals i la distància que, per coses del destí, Bea es veu obligada a deixar entre ella i Mònica, tot revela que no s’ha pogut desenganxar de la seva addicció vers la seva amiga.

Els nombrosos monòlegs de la protagonista transmeten una sensació extrema de pessimisme que pot derivar a l’angoixa. L’autora estableix una atmosfera sense alegries ni felicitat, on predominen les accions sense sentit i les ganes de deixar de viure de la protagonista. Com a conclusió final, es podria afirmar que les passions sempre són doloroses i que si esdevenen una obsessió fins i tot poden arribar a anul·lar-te com a persona. Tot és bo amb moderació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: