Enviat per: Núria Juanico | Agost 21, 2009

P.S. I love you

Memories

 

 

Les histories, siguin certes o no, son una valvula d’escapament que ajuda a fugir per uns instants de la realitat. Aquesta novel.la, pero, no esta escrita tant per ser un espai d’evasio per al lector sino per encomanar optimisme i ganes de viure.

 

Ahern ens narra com Holly, la protagonista, ha d’afrontar la perdua recent i inesperada del seu marit. En un primer moment, Holly ho te tot: es jove, bonica, plena d’alegria i envoltada de bons amics i una familia que l’estima molt. La seva vida, pero, s’aguanta d’un pilar central: la seva relacio amb Gerry. D’un dia per l’altre, Holly perd el nord i es troba sola en un mon enorme que no li pertany.

L’argument gira al voltant de 12 cartes, una per cada mes de l’any, que Gerry li va escriure abans de morir. Amb aquest punt de partida, el lector veu com Holly va sortint poc a poc del forat negre que l’embolcallava des de la perdua del seu company. D’una manera molt propera, la protagonista narra les situacions en que es troba, transmetent en cada moment els sentiments i les emocions que va experimentant.

Petites descripcions, dialegs profunds i situacions plenes d’humor completen la novel.la. Amb tots aquests ingredients, Ahern construeix un llibre que fa fugir el pessimisme i ensenya al lector que, tot i els mals moments, la vida es quelcom que val la pena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: