Enviat per: Núria Juanico | Agost 19, 2009

El pais de la felicitat

El pais de les meravellesEntre els humans, habiten uns essers molt especials que disposen de l’oportunitat de gaudir de la felicitat. Tot i no ser-ne conscients, aquestes persones tenen uns trets facials preciosos, compten amb una forma fisica excel.lent i si alguna vegada fan mala olor ningu els hi te en compte. A mes, es desperten cada dia amb una caricia dels que mes estimen i estan envoltats del caliu de les persones que mes importancia tenen a la seva vida.
Durant el dia, destinen la jornada a allo que mes els omple: es diverteixen amb els amics, comparteixen activitats i descobreixen noves experiencies que els fan creixer cada dia una mica mes.
D’altra banda, tenen l’habilitat d’encomanar alegria cada vegada que somriuen, una accio que esdeve gairebe constant en la seva activitat diaria.
El seu habitat mes proper compta amb colors vius i lluminosos. La major part dels seus aliments tenen un gust exquisit i tot el que els envolta es basa en la suavitat i la flonjor.
Malgrat tot, el pais de les meravelles es veu afectat a vegades per algun petit terratremol. La felicitat trontolla a l’hora de combatre enemics com el broquil, un bany que no ve gens de gust o la perdua d’un objecte molt preuat. En l’indret on habiten, pero, les llagrimes desapareixen rapidament amb un peto i una abracada i els problemes mes greus s’esfumen cantant una canco. D’aquesta manera, els complexs i les angoixes tenen un pes minc en la seva ment.
Aquesta caracteristica els fa protagonistes de les situacions mes inversemblants: en ocasions, apareixen nus davant desconeguts, criden als quatre vents que estan plens de joia i salten i emeten xiscles en coneixer una noticia excitant.
Tenen els sentiments a flor de pell, per la qual cosa es facil coneixer les seves necessitats, pero tambe les seves debilitats. Aixo els fa vulnerables, i no podrien sobreviure si no fos perque compten amb la supervisio permanent d’uns guardians extremadament forts i invencibles que no permeten que el dolor els ofegui.

La seva vida es sempre en present i el futur no va mes enlla de l’hora d’anar a dormir. Quan decau el dia, aquests essers afortunats s’abandonen a un llarg i dolc son acompanyats de les millors sensacions que han experimentat i amb la seguretat que l’endema estara ple de magnifiques vivencies.
Malauradament, la felicitat de la qual gaudeixen les personetes en questio no es eterna. A mesura que es van fent grans, les obligacions van plantant arrels a les seves vides i fan fugir la sensacio de despreocupacio i alegria permanent.
La infancia es una etapa meravellosa i sorprenent, tant per petits com per grans. Llastima que no en som conscients fins que fa temps que hi hem posat punt i final.

Anuncis

Responses

  1. Una recepta perfecta de què cal fer per ser feliç. Fins ben avançada la lectura no m’he adonat de qui eren aquests éssers privilegiats, pensava que podíem ser tu, jo, ells o vosaltres. (I encara ho penso.)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: