Enviat per: Núria Juanico | Agost 9, 2009

The Stone Gods

Despres de llegir diverses critiques favorables a aquesta obra, he optat per la versio original de la novel.la. Winterson planteja un futur on els robots formen part de l’existencia humana i gairebe no es distingeixen de les persones. En un planeta on els habitants modifiquen el seu aspecte fisic constantment i on existeix la joventut eterna, la protagonista es mostra contraria a la realitat i lluita per recuperar valors perduts com l’amistat i l’amor.

The Stone Gods es una novel.la experimental i excessivament moderna, tant pel que fa a l’argument com per l’estil que empra l’autora. Tanmateix, darrere una historia futuristica i metal.lica, s’amaga la tipica critica a l’especie humana i les seves accions destructives al planeta.

Mitjanc,ant la tactica d’interconnectar narracions, la novel.la compta amb quatre histories que discrepen en molts aspectes pero mantenen en comu el descobriment d’una nova terra. Intenses reflexions sobre les actuacions de les persones i els efectes posteriors que es generen al llarg de la historia completen una obra destinada a un public rebel i amb ganes de canviar el mon per construir un planeta millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: