Enviat per: Núria Juanico | Juliol 25, 2009

Alice’s adventures in Wonderland and Through the Looking-glass

Un classic considerat infantil pero que es adequat per a totes les edats. Carroll s’avanc,a a l’era de la novel.la fantastica i construeix un mon ple de criatures imaginaries que protagonitzen les aventures de l’Alicia. Les situacions que es relaten en la novel.la freguen l’absurd i questionen l’existencia humana amb un to subtil i ironic. Carroll, pero, aconsegueix crear una historia capac, d’esser contada als infants i a la vegada plena de critiques satiriques a la realitat que queden amagades en un segon pla.

El famos conill i les seves presses, cartes que parlen, una oruga repel.ent, un gat que desapareix i altres personatges imaginaris configuren les aventures de l’Alicia. Aquesta noieta, sempre acompanyada de la innocencia que la caracteritza, es mou per la Terra de les Meravelles removent-ne les entranyes i fent anar de corcoll alguns dels seus habitants.

Podem dir, doncs, que Alicia al Pais de les Meravelles es un classic indispensable per als amants de la fantasia, que no te limit d’edat i que compta amb un grapat d’anecdotes i histories que faran somriure al lector pero tambe reflexionar sobre el mon que l’envolta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: